Sharkoon breid hun assortiment behuizing uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Sharkoon breiden hun assortiment PC-behuizingen uit met twee ATX midi towers, de VS8 en VS9. Deze behuizingen zijn ontworpen voor verschillende gebruiksdoelen. De VS8 en VS9 zijn beschikbaar in een kantoorvriendelijke versie zonder verlichting en een gaming-versie met een gehard glazen zijpaneel en adresseerbare RGB LED-ventilatoren, ook verkrijgbaar in het wit.

De kantoorvriendelijke versies, met minimalistisch ontworpen frontpanelen, passen goed in formele kantooromgevingen en thuiskantoren. Ze hebben al een 120 mm ventilator voor warmteafvoer, met ruimte voor extra ventilatoren. De gaming-versies richten zich op prestaties en hebben een opvallend design met gehard glas. Ze komen met voorgeïnstalleerde 120 mm fans en adresseerbare RGB LED’s. Een RGB-controller biedt diverse verlichtingsopties.

Beide behuizingen ondersteunen hardware van verschillende groottes, met ruimte voor grafische kaarten tot 35 cm, CPU-koelers tot 15,8 cm hoog en voedingen tot 21 cm lang. Drie stoffilters beschermen de componenten tegen stof.

Voor opslag zijn er opties voor zowel 3,5-inch harde schijven als 2,5-inch SSD’s. Aansluitingen variëren tussen USB 2.0 en USB 3.0, afhankelijk van de versie. De RGB-versies bieden ook USB Type-C aansluiting.

De zwarte VS8 en VS9 zijn beschikbaar voor respectievelijk €44,90 en de zwarte of witte VS8 RGB en VS9 RGB zijn te koop voor €59,90, zoals voorgesteld door de fabrikant.Bronnen: Sharkoon

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?