Sharkoon brengt de low-profile PureWriter RGB uit in het wit en zwart


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Met de PureWriter RGB White presenteert Sharkoon nu een nieuwe, stralend witte editie van het populaire PureWriter-toetsenbord, die in twee versies verschijnt: als model met een drie-bloks-layout en als TKL-model. De versie met drie blokken wordt geleverd met vier extra multimediatoetsen boven het numerieke toetsenblok voor eenvoudige volumeregeling en voor het openen van de brievenbus. Gebruikers kunnen ook kiezen tussen twee Kailh-schakelaartypes: de feedbackloze Kailh Choc Red en de Kailh Choc Blue, die tactiele en akoestische feedback heeft.

Eén ontwerp in twee versies
De PureWriter RGB White is verkrijgbaar met een lay-out met drie blokken of met een TKL-lay-out. De versie met drie blokken heeft ook vier multimediatoetsen om het e-mailprogramma te openen en het volume aan of uit te zetten.

Twee soorten low-profile Kailh-switches
De hoogte van de keycaps is 6,2 millimeter en door de verminderde spanning in de polsen moet een meer ergonomische manier van werken mogelijk zijn, zowel thuis als op kantoor. De gebruiker kan ook kiezen tussen twee soorten Kailh-schakelaars: de rode schakelaars, die dankzij hun lineaire schakeleigenschappen en een korte afstand van 1,5 millimeter tot het bedieningspunt bijzonder geschikt zijn voor gamers; en de blauwe schakelaars, die dankzij hun voelbare schakeleigenschappen en de duidelijk hoorbare feedback bijzonder geschikt zijn voor productieve schrijvers. Beide typen schakelaars bieden een operationele levenscyclus van ten minste 50 miljoen toetsaanslagen.

Traploos instelbare RGB-verlichting
De verlichting van de PureWriter RGB kan zonder software worden geconfigureerd. Met behulp van toetscombinaties kan het toetsenbord worden verlicht met verschillende effecten. Toetscombinaties kunnen ook worden gebruikt om individuele effecten naar wens te wijzigen.

Voor praktisch gebruik
Er zijn twee afneembare USB Micro-B-kabels in verschillende lengtes voor de PureWriter RGB White: één van 50 centimeter lang en één van 150 centimeter lang. Dit moet altijd zorgen voor praktisch kabelbeheer aan het bureau.

Prijs en beschikbaarheid
De driebloks PureWriter RGB White is nu verkrijgbaar tegen de door de fabrikant voorgestelde prijs van 84,90 euro. De TKL-versie is nu verkrijgbaar tegen de door de fabrikant voorgestelde prijs van 74,90 euro.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.