Sharkoon brengt de SKILLER SGP30 XXL-muismat uit


Sharkoon heeft recent een nieuwe muismat uitgebracht: de SKILLER SGP30 XXL. Deze muismat komt met zes verschillende opdrukken verkrijgbaar, en heeft een formaat van 900mm lang bij 400mm diep. Daarbij is deze muismat geschikt om zowel de muis als het toetsenbord op te plaatsen.

Volgens Sharkoon is de muismat slijtvast door een speciaal productieproces. Daarbij zou de muismat ook optimale glij-eigenschappen bieden voor de muis zonder dat het toetsenbord snel gaat slippen. Verder is de muismat volledig flexibel, zodat deze ook makkelijk opgerold en opgeborgen kan worden.

Sharkoon brengt de SKILLER SGP30 XXL-muismat vanaf vandaag op de markt met zes verschillende opdrukken. De adviesprijs betreft €17,99.Bronnen: SPC Gear

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.