Sharkoon brengt drietal GPU-risers uit


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Sharkoon heeft zojuist de lancering aangekondigd van de Vertical Graphics Card Kit 4.0, de Angled Graphics Card Kit 4.0 en de Compact VGCK 4.0. Alle drie de kits komen functioneel overeen met de vorige modellen, maar nu met de PCIe-4.0-standaard, zijn ze ontworpen voor de nieuwste grafische kaarten en moederborden en presteren ze met overdrachtssnelheden tot 252 Gigabit per seconde.

Een geschikte kit voor elk soort pc-behuizing
Met de grafische kaartkits kunnen grafische kaarten verticaal worden geïnstalleerd in compatibele pc-behuizingen, wat een nog aangenamer resultaat oplevert voor de presentatie van de verlichte elementen van de kaarten. De Vertical Graphics Card Kit 4.0 is momenteel compatibel met de ELITE SHARK CA200, ELITE SHARK CA300 en de TG7M RGB-behuizingen. De Angled Graphics Card Kit 4.0 past perfect in de speciale configuratie van de REV300-behuizing. De Compact VGCK 4.0 daarentegen dekt de micro-ATX-behuizingen van de MS-Y- ​​en MS-Z-series af. In de toekomst zouden er nog meer pc-cases aan deze line-up moeten worden toegevoegd.

Moderne, snelle standaard voor gegevensoverdracht
De drie kits bestaan ​​uit mounts en riser-kabels en bieden de PCI-4.0-standaard voor gegevensoverdracht met een hoge transmissiesnelheid tot 252 Gigabit per seconde. Ze zijn daarom vooral geschikt voor nieuwere moederborden en grafische kaarten. Voor oudere opstellingen zijn de eerdere 3.0-modellen van Sharkoon nog steeds geschikt.

Prijs en beschikbaarheid
De Vertical Graphics Card Kit 4.0 en de Compact VGCK 4.0 zijn nu verkrijgbaar voor de door de fabrikant voorgestelde prijs van 49,90 euro. De Angled Graphics Card Kit 4.0 is nu verkrijgbaar tegen de door de fabrikant voorgestelde prijs van 47,90 euro.



Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.