Sharkoon brengt drietal kussens uit voor een betere houding tijdens het gamen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Sharkoon heeft nu zijn assortiment gamestoelproducten uitgebreid door drie ergonomische hoofdsteunen en lendenkussens met traagschuim te introduceren. Met name bij lange gamesessies zijn de kussens speciaal ontwikkeld om een ​​gezonde zithouding te ondersteunen.

Volledig ergonomisch
De twee hoofdsteunkussens, de SKILLER SHC10 en de SKILLER SHC20, kunnen met hun verstelbare riem eenvoudig worden bevestigd aan de bovenkant van een gamestoel met een hoge rugleuning. De kussens zijn ontworpen om de nek efficiënt te ontlasten, vooral tijdens langere gamesessies. Hoewel de SHC10 een klassieke vorm heeft, zou de U-vorm van de SHC20 hem ook geschikt moeten maken als reiskussen en extra ondersteuning bieden voor elke hoofdpositie. Voor de algehele verlichting van de wervelkolom is het SKILLER SLC20-houten kussen ontworpen om de lendenwervels in de onderrug te ondersteunen. Het kussen kan eenvoudig op de gamestoel worden geplaatst en heeft geen bevestiging nodig.

Comfortabel en handig
Alle drie de kussens hebben een zachte stoffen hoes die gemakkelijk te openen is met de ritssluiting. De hoes kan vervolgens worden verwijderd en met de hand worden gereinigd. Het binnenmateriaal is een hoogwaardig traagschuim, dat zich precies aanpast aan de lichaamsvorm van de gebruiker en vervolgens terugkeert naar zijn oorspronkelijke vorm zodra de druk wordt weggenomen.

Beschikbaarheid en prijs
De SKILLER SHC10, de SKILLER SHC20 en de SKILLER SLC10 zijn nu verkrijgbaar tegen de door de fabrikant voorgestelde prijs van 19,90 euro, 21,90 euro en 24,90 euro.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments