Sharkoon brengt nieuwe behuizingen op de markt


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Sharkoon heeft een nieuwe ATX behuizing uitgebracht genaamd de Sharkoon Rebel C50. Deze kast is ontworpen voor high end hardware, met een ruim interieur, moderne installatie mogelijkheden en een goede airflow. Deze kast biedt ruimte voor de nieuwste en grootste grafische kaarten, twee 360mm radiators of elf 120mm ventilatoren.

Er zijn drie varianten van deze kast, de Rebel C50 wordt geleverd met twee 120mm ventilatoren. De Rebel C50 RGB wordt geleverd zoals de naam al zegt met vier RGB ventilatoren, het zijpaneel bevat geen schroeven en is gemaakt van verduisterd glas en de kast bevat ook een RGB controller waar je maximaal acht LED componenten aan kan verbinden. Ook heeft de C50 een witte en een witte RGB variant.

Om te voorkomen dat grotere grafische kaarten gaan buigen komt deze kast met grafische kaart houder gemaakt van rubber. Een optionelen toepassing is de Rebel C50 VGCK 4.0, dit is een installatieset om je grafische kaart verticaal te installeren.

De Rebel C50 en de Rebel C50 RGB zijn vanaf vandaag beschikbaar, de C50 kost 100 euro en de RGB kost 110, de VGCK 4.0 kost 40 euro.Bronnen: Sharkoon

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?