Sharkoon brengt Rush ER30-headset uit


Sharkoon heeft een nieuwe headset uitgebracht. Deze Rush ER30 gaat ongeveer 30 euro kosten en komt vanaf vandaag verkrijgbaar.

Deze nieuwe headset maakt gebruik van een tweetal 50mm-drivers en een flexibele verwijderbare microfoon. Via de 220 centimeter lange USB kabel is de headset eenvoudig aan te sluiten op de meeste audiobronnen. In beide oorschelpen zijn RGB-elementen verwerkt waardoor de headset een opvallend uiterlijk heeft, waar de leds continu van kleur veranderen.

Naast dat de hoofdband verstelbaar is, is het mogelijk om de earpads te vervangen door de meegeleverde reserve-stuks, zodat er gekozen kan worden tussen een stoffen- en synthetische leder-variant.


De Rush ER30-headset krijgt een adviesprijs van €29,90 en zal vanaf vandaag verkrijgbaar zijn.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.