Sharkoon brengt TK4- en SK3-behuizingen uit – update


Sharkoon heeft een tweetal nieuwe cases geïntroduceerd. Deze TK4 en SK3 van Sharkoon zijn beide voorzien van RGB-fans en zijn vanaf vandaag verkrijgbaar.

Als eerste de SK3 RGB, deze compacte ATX-behuizing beschikt over een gesloten ‘carbon fiber look’ voorpaneel en een gehard glazen zijpaneel. Standaard komt deze case met twee fans, waarvan een standaard voorin de case en een met RGB achterin.

Verder naar de TK4 RGB, welke dezelfde ATX-basis gebruikt als de SK3, en dus ook een gehard glazen zijpaneel heeft. Wel heeft deze case ook aan de voorkant een gehard glazen paneel, en is deze case standaard voorzien van vier RGB-fans waarvan drie achter het voorpaneel.

Vanaf vandaag zullen de cases verkrijgbaar zijn. Sharkoon geeft de SK3 RGB een adviesprijs van €39,90 terwijl de TK4 RGB met €49,90 een tientje duurder is.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.