Sharkoon brengt TK4- en SK3-behuizingen uit


Op Youtube heeft Sharkoon een tweetal nieuwe behuizingen laten zien. Deze TK4 en SK3 zijn beide voorzien van RGB-fans en komen binnenkort verkrijgbaar.

Als eerste de SK3 RGB, deze compacte ATX-behuizing beschikt over een gesloten ‘carbon fiber look’ voorpaneel en een gehard glazen zijpaneel. Standaard komt deze case met twee fans, waarvan een standaard voorin de case en een met RGB achterin.

Verder naar de TK4 RGB, welke dezelfde ATX-basis gebruikt als de SK3, en dus ook een gehard glazen zijpaneel heeft. Wel heeft deze case ook aan de voorkant een gehard glazen paneel, en is deze case standaard voorzien van vier RGB-fans waarvan drie achter het voorpaneel.

Sharkoon heeft nog geen prijzen gegeven, al is de TK4 al voor €60 in een webshop gespot, en de SK3 voor €50. Of dit de definitieve prijzen zullen worden is net als de datum van de beschikbaarheid nog onbekend.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.