Sharkoon brengt witte RGB Slider-behuizing uit


Sharkoon heeft een nieuwe variant van zijn RGB Slider-budgetbehuizing uitgebracht. Deze wit gekleurde RGB Slider zal vanaf vandaag verkrijgbaar komen met een adviesprijs van ongeveer 45 euro.

Zo geeft Sharkoon aan dat deze minimalistische ATX-behuizing beschikt over een RGB ledstrip in het front-panel met 14 individueel bedienbare leds. Er is ruimte voor drie 2.5″ en twee 3.5″ drives en er kunnen tot zes fans geïnstalleerd worden. Daarbij is er ruimte voor CPU-koelers tot 15,7cm hoog en grafische kaarten tot 33,5cm in lengte.

Verder beschikt hij over een gehard glazen zijpaneel, een 120mm-fan achterin de case en komt hij standaard met ondersteuning voor diverse RGB-protocollen, zoals Asus AURA Sync, MSI Mystic Light Sync, Gigabyte Fusion en Asrock Polychrome.

Vanaf vandaag zal de witte versie van de RGB Slider van Sharkoon verkrijgbaar komen met een adviesprijs van 45 euro. Ter vergelijking, de zwarte versie is sinds november al verkrijgbaar voor een iets lagere prijs van 40 euro.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.