Review: Sharkoon H40
Productpagina @ Sharkoon


Een paar dagen geleden begonnen de oorschelpen van mijn headset te scheuren, en aangezien dat beestje ook al een paar jaar trouwe dienst achter de rug had was het tijd om deze met pensioen te sturen. Toen werd het tijd om te kijken naar een nieuwe budget headset, geld is niet altijd in overvloede aanwezig. Uiteindelijk ben ik uitgekomen bij het merk Sharkoon, en dan specifiek bij hun nieuwe headset de Sharkoon H40.

Sharkoon zelf kennen we van tig budgetgerichte producten. Hiermee zijn ze actief in zo’n beetje alle productcategorieën van toetsenborden tot headsets en van behuizingen tot voedingen. Ze bieden een hoop producten aan voor de budget gamer die toch een degelijke kwaliteit willen of wensen.

De Sharkoon Sharkzone H40 is een headset die alle gamers om je heen moet doen afschrikken of zoals ze het zelf zeggen “A warning for some, an adventure for you”. Door de geel met zwarte kleurstelling heeft wel wat weg van een wesp. De H40 ligt voor €50 in de winkel en is hiermee wat aan de duurdere kant, of dit het ook waard is zullen we zien.

Over Gastauteur
Dit artikel is geschreven door een onafhankelijke gastauteur voor Techtesters.eu