Sharkoon heeft de witte versie van de REV300 gelanceerd


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Sharkoon, heeft een witte versie van de REV300 Midi-ATX-behuizing gelanceerd. De REV300 White volgt hetzelfde installatieconcept als zijn zwarte tegenhanger, met een gedraaid moederbord en een gehard glazen zijpaneel aan de rechterkant van de behuizing. Wat de REV300 White onderscheidt, is de aanwezigheid van zeven vooraf geïnstalleerde PWM RGB-ventilatoren. Het voorpaneel is voorzien van een luchtdoorlatend gaas en biedt ruimte voor waterkoeling met radiatoren tot 360 mm aan de achterkant en maximaal 420 mm aan de voorkant, mits de afmetingen binnen de specificaties vallen.

De unieke installatieconfiguratie, een handelsmerk van Sharkoon’s REV-serie, is bedoeld voor een stijlvolle presentatie van hardware. De behuizing is geschikt voor moderne componenten, waaronder grafische kaarten tot 34,5 cm, CPU-koelers tot 17,7 cm en voedingseenheden tot 27 cm. Het voorpaneel bevat een moderne USB Type-C-poort, evenals standaard audiopoorten en vier USB Type-A-poorten.

De Sharkoon REV300 White is beschikbaar voor €159,90, en biedt een aantrekkelijke behuizingsoptie voor pc-enthousiastelingen die op zoek zijn naar een stijlvolle presentatie en geavanceerde koelingsmogelijkheden voor hun moderne hardwareconfiguraties.Bronnen: Sharkoon

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?