Sharkoon introduceert de Rebel C60 behuizing


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Sharkoon, introduceert de Rebel C60, een behuizing uit de nieuwe Rebel-serie. Het onderscheidt zich door een elegant ontwerp met getemperd glas aan de voor- en zijkant, waardoor ingebouwde hardware fraai wordt gepresenteerd. De behuizing bevordert een slimme luchtstroom, met vier 120mm RGB-ventilatoren die frisse lucht van onderen aanzuigen en verwarmde lucht via de achter- en zijpanelen afvoeren. Het onderste paneel bevat een opvallende ventilator onder een hoek en is voorzien van een verwijderbaar stoffilter om stofinname te voorkomen.

De Rebel C60 RGB biedt modulaire uitbreidingsmogelijkheden voor de luchtstroom, met extra ventilatoren achter het moederbordplateau en onder het bovenpaneel, waar ook ruimte is voor een 360mm-radiator. Installatiegemak wordt gegarandeerd door een verwijderbare montagebeugel voor ventilatoren, HDD’s, en SSD’s. De behuizing ondersteunt tot drie 3,5-inch HDD’s en drie 2,5-inch SSD’s, met voldoende ruimte voor een grafische kaart van maximaal 40 cm, een CPU-koeler van maximaal 16,5 cm hoog en een voeding van maximaal 27 cm lang.

Connectiviteit omvat twee USB 3.0-poorten, een USB-C-aansluiting en een TRRS-poort aan de bovenzijde. De Rebel C60 RGB wordt geleverd met een grafische kaarthouder en biedt de optie voor een verticale installatie met het Rebel C Series Vertical Graphics Card Kit 4.0. Beschikbaar in zwart en wit, is de adviesprijs van de Rebel C60 RGB vastgesteld op 109,90 euro.Bronnen: Sharkoon

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?