Sharkoon introduceert SGS40 gamingstoel


Sharkoon, bekend van computerbehuizingen en andere hardware, heeft nieuwe bureaustoelen gericht op gamers aangekondigd. De SGS40 Gaming Chair komt voor ongeveer 300 euro beschikbaar.

Zo beschikken Sharkoons nieuwe bureaustoelen over verschillende verstelbare onderdelen, zoals de armsteunen welke in 4 richtingen te verstellen zijn, en kan de rugleuning variëren tussen 90 en 160 graden. Het zitoppervlak is extra groot zodat deze ook na enkele uren gebruik comfortabel aan zal voelen. Qua opties is er keuze uit een stoffen en PU-variant van de SGS40. Beide versies komen in het grijs en zwart verkrijgbaar, en zijn verder gelijk aan elkaar.

https://www.youtube.com/watch?v=uILSo3tjAlU

Zelf geeft Sharkoon aan dat de SGS40 gaming chair €299 gaat kosten. Of deze prijs geldt voor zowel de PU- als stoffen variant is niet bekend gemaakt. Ook heeft Sharkoon nog geen datum aangegeven vanaf wanneer de stoelen verkrijgbaar zullen komen, vermoedelijk zal dit snel zijn.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.