Sharkoon introduceert twee nieuwe bureaustoelen


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Sharkoon Technologies introduceert twee nieuwe stoelen – OfficePal C30 en OfficePal C30M – die zijn ontworpen voor comfortabel en productief werken, zowel thuis als op kantoor. Beide stoelen hebben een mesh-constructie en ergonomische aanpassingsmogelijkheden.

De OfficePal C30 heeft een zwart ontwerp met een ademende mesh-rugleuning en een traditionele, gewatteerde zitting, terwijl de OfficePal C30M een grijze kleur heeft met volledig uitgerekt gaas voor optimale drukverdeling en een lichte en ergonomische zitervaring.

Beide stoelen kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker, inclusief zithoogte, kantelhoek, vijfhoogte-verstelbare rugleuning en flexibele 3D-armleuningen. Ze zijn uitgerust met geïntegreerde lendensteun en een verstelbare hoofdsteun voor gebruikers tot 190 cm lang.

De stoelen hebben een gemakkelijk te bedienen draadbedieningsmechanisme met twee hendels voor het aanpassen van de zithoogte en kantelfunctie, wat extra bewegingsvrijheid biedt tijdens langdurig werk.

Met een stabiele frameconstructie, soepel lopende wielen en hoogwaardige gasveer van klasse 4 bieden beide stoelen een veilige zitervaring met een draagvermogen tot 120 kg.

De OfficePal C30 en C30M zijn nu beschikbaar voor €229,-.Bronnen: Sharkoon

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?