Sharkoon kondigt een nieuw mechanisch gamingtoetsenbord aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Sharkoon, Breiden hun aanbod uit met de SKILLER SGK20, een nieuw mechanisch gamingtoetsenbord met een strak ontwerp en een volledige drielijnsindeling. Dit toetsenbord heeft 105 toetsen, een slank ontwerp en een randloze uitstraling, waardoor het in diverse opstellingen past. Er is ook een handig kabelkanaal aan de onderkant voor een nette kabelpositionering.

De SKILLER SGK20 is verkrijgbaar in twee versies, met rode of bruine schakelaars van Huano. Rode schakelaars zijn ideaal voor gamers vanwege hun lineaire aanslag zonder klikkende geluiden, terwijl bruine schakelaars tastbaardere feedback bieden. Beide schakelaartypes hebben een levensduur van 20 miljoen toetsaanslagen.

Dit toetsenbord biedt uitgebreide RGB-verlichtingsopties die kunnen worden aangepast met de bijbehorende software. Gebruikers kunnen kleuren, intensiteit, helderheid en een van de 18 voorgeprogrammeerde lichteffecten aanpassen. Deze aanpassingen kunnen worden opgeslagen in verschillende verlichtingsprofielen, samen met andere instellingen zoals opgenomen macro’s. Er zijn maximaal 20 gameprofielen beschikbaar om snel te schakelen tussen verschillende instellingen.

De Sharkoon SKILLER SGK20 is beschikbaar tegen een adviesprijs van 39,90 euro.Bronnen: Sharkoon

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?