Sharkoon kondigt goedkope gaming headset aan


De Skiller SGH30 is de nieuwste USB gaming headset met RGB-verlichting en Virtual 7.1 Sound van Sharkoon. Het merk geeft een adviesprijs mee van €29,90 en hij is vanaf vandaag te bestellen.

Deze headset maakt gebruik van een tweetal 40mm drivers welke ondersteuning geven voor virtueel 7.1 surround sound. Ook beschikt de headset over een equalizer waarmee de tonen aangepast kunnen worden naar wens. Het ontwerp van de headset beschikt over geïntegreerde RGB-verlichting, welke geleidelijk van kleur verandert. De headset is te verbinden via een 240cm lang USB-snoerVanaf vandaag zal de Skiller SGH30 verkrijgbaar zijn met een adviesprijs van €29,90.Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.