Sharkoon lanceert de Rebel C70 RGB behuizing aan met een houten voorpaneel


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Sharkoon, lanceert de Rebel C70 RGB een nieuwe ATX mid-tower behuizing met een opvallend Noors houten ontwerp op het voorpaneel. In tegenstelling tot vergelijkbare behuizingen, zoals de Fractal Design North, maakt de Rebel C70 RGB gebruik van afgeplatte houten vlakken langs het voorpaneel, omringd door matte zwarte accenten aan de zijkanten. Het frontpaneel herbergt drie vooraf geïnstalleerde 120 mm RGB-ventilatoren met een mesh intake achter houten lamellen, die standaard oplichten in een warmwitte kleur maar configureerbaar zijn naar elke gewenste kleur. Een meegeleverde 8-kanaals ARGB-controller kan worden gesynchroniseerd met het moederbord en biedt 22 verlichtingspresets die kunnen worden geselecteerd via een knop op de behuizing.

Intern biedt de behuizing ruimte voor ATX (of kleinere) moederborden, met 7 uitbreidingssleuven, ondersteuning voor grafische kaarten tot 40 cm lengte en CPU-koelers tot 16,5 cm hoogte. Een grafische kaart verstevigingsbeugel is inbegrepen om PCB-buiging tegen te gaan. Met in totaal 11 ventilatiepunten, waaronder drie 120 mm of 140 mm aan de voorkant, drie 120 mm aan de zijkant en meer, biedt de behuizing uitgebreide koelingsmogelijkheden. Opslagopties omvatten drie 3,5-inch bays en drie 2,5-inch mounts. Aan de voorzijde bevinden zich aansluitingen zoals USB 3.2 Gen 2 type-C, drie USB 3.0 type-A-poorten en een 3,5 mm headset-aansluiting. De behuizing meet 47,9 cm x 23 cm x 49,5 cm en weegt 9,3 kg.Bronnen: Sharkoon

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?