Sharkoon lanceert de SHARK Force 3 muis


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Sharkoon lanceert de SHARK Force 3, een veelzijdige muis die zowel geschikt is voor werk als gaming. Met zijn optische sensor tot 12.800 DPI en acht programmeerbare knoppen biedt hij nauwkeurigheid en functionaliteit voor verschillende taken. De ergonomische vorm is ontworpen om comfortabel te zijn voor alle soorten handgrepen en handmaten, waardoor langdurig gebruik gemakkelijk wordt.

De muis beschikt over een A825 sensor die zes DPI-niveaus ondersteunt, waardoor gebruikers de gevoeligheid naar wens kunnen aanpassen. Voor gamers biedt de SHARK Force 3 een rapid-fire knop voor snelle acties, terwijl de RGB-verlichting langs de zijkant zorgt voor een opvallende visuele flair met dertien verschillende verlichtingseffecten.

Voor soepele bewegingen en precisie is de SHARK Force 3 uitgerust met vijf PTFE muizenpoten die zorgen voor optimale glij-eigenschappen. Ook wordt een set vervangende poten meegeleverd voor langdurig gebruik. De muis is nu beschikbaar tegen een betaalbare prijs van 14,99 euro, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare maar krachtige muisoplossing voor zowel werk als gaming.Bronnen:

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?