Sharkoon lanceert gamingbureau’s met uitgebreid cable management


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Sharkoon heeft nu zijn assortiment gaming hardware uitgebreid met twee nieuwe bureaus. Beide modellen, de SKILLER SGD10 en de SKILLER SGD20, worden geleverd met een muismat op tafelformaat en bieden voldoende ruimte voor alle monitoren en randapparatuur, evenals de pc. Ook bieden de gaming desks een uitgebreid kabelmanagement en een headsethouder.

Veerkrachtig
Met een tafelblad van 160 centimeter lang en 80 centimeter breed, zou de SKILLER SGD10 voldoende ruimte moeten bieden voor de pc, de monitoren, alle randapparatuur en verschillende kantoorbenodigdheden. Wie nog meer ruimte nodig heeft, kan terecht bij de SKILLER SGD20, waarvan het tafelblad met een lengte van 180 centimeter en een breedte van 85 centimeter wat groter is. Dankzij een robuuste stalen frameconstructie hebben beide modellen een draagvermogen tot 100 kilogram en bovendien kunnen de bureaus via de extra grote poten in drie standen in hoogte worden versteld. Om ervoor te zorgen dat elke beweging tijdens het spel ongehinderd kan worden uitgevoerd, heeft de fabrikant beide modellen uitgerust met een muismat die de hele bovenkant van het bureau bedekt.

Netjes en opgeruimd
Voor uitgebreid kabelbeheer hebben beide speeltafels twee kabeluitgangen nabij de achterrand van het tafelblad. Hierdoor kunnen kabels uit het zicht in een kabelgoot aan de achterkant van het bureau worden geleid. Naast deze twee kabeluitgangen heeft de SKILLER SGD20 nog een opening in het midden van het tafelblad. Met dit onopvallende, extra stopcontact zou de bekabeling van de randapparatuur gemakkelijker kunnen worden getemd op het grotere oppervlak van de SGD20. Een ander kabelkanaal kan magnetisch worden bevestigd aan de rechter- of linkerpoot van beide modellen. Als extra feature worden de bureaus geleverd met een headsethouder die naar wens aan de voorzijde van het bureau kan worden bevestigd, zowel links als rechts van de gebruiker.

Beschikbaarheid en prijs
De SKILLER SGD10 is nu verkrijgbaar tegen de door de fabrikant voorgestelde prijs van 279 euro. De SKILLER SGD20 is nu ook verkrijgbaar en tegen de door de fabrikant voorgestelde prijs van 299 euro.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.