Sharkoon lanceert nieuwe ‘sportieve’ bureaustoel voor gamers


Sharkoon, een bekende speler wat betreft pc-behuizingen en randapparatuur, heeft recent een nieuwe bureaustoel aangekondigd: de Skiller SGS20. Deze stoel komt met de keuze tussen een stoffen of synthetisch lederen bekleding, met keuze uit vier verschillende kleuraccenten: grijs, blauw, rood of oranje.

Sharkoon noemt een aantal ergonomische verstelmogelijkheden, waaronder kantelen, een verstelbare rugleuning en een op drie manieren verstelbare armleuning. Verder is het zitvlak met 55cm breed extra groot. De stoel is daarmee geschikt voor gebruikers tot 185cm met een gewicht tot 120kg.

Prijzen en beschikbaarheid
Sharkoon stelt de Skiller SGS20 vanaf vandaag beschikbaar met een adviesprijs van €219. Deze prijs geldt voor zowel de stoffen als synthetisch lederen variant van de SGS20.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.