Sharkoon lanceert SHARKQUARIUM-behuizing en aquarium in een


Voor liefhebbers van computers en aquariums heeft Sharkoon vandaag het perfecte product aangekondigd, de Sharkoon SHARKQUARIUM. Deze ATX-behuizing is volledig waterdicht, en biedt samen met een speciale meegeleverde coating volledige waterdichtheid voor de interne onderdelen. Eenmaal gevuld met water worden zo de beste koelprestaties gegarandeerd, waarbij je zelfs je goudvis in je case los kan laten!

Begin persbericht van Sharkoon

Sharkoon Technologies is een internationale leverancier van hoogwaardige, krachtige pc-componenten en randapparatuur. In samenwerking met fotograaf en casemodder Matt Lee lanceert Sharkoon het SHARKQUARIUM. Dit is ’s werelds eerste aquarium dat is gebaseerd op een pc-behuizing. Het directe koelende effect van het water op de hardwarecomponenten zou twee keer zo efficiënt zijn als conventionele koelsystemen. De componenten kunnen worden gecoat met het speciaal ontwikkelde SHARK REPELLENT JUICE™ en zo worden beschermd tegen het water. De ruimtelijkheid van de behuizing zorgt voor de installatie van bijzonder grote componenten, zodat de SHARKQUARIUM zowel als aquarium kan fungeren als als een zeker het bekijken waard.

Een waterhabitat in de behuizing
Speciaal gehard glas en de versteviging van de voedingstunnel in de bovenzijde van de behuizing zorgen voor een veilige opberging van de voedingseenheid en maken het gebruik van de behuizing als aquarium voor uw eigen siervissen mogelijk. Om ervoor te zorgen dat ze voldoende zuurstof krijgen, zorgt de speciaal ontwikkelde CURRENT SEEKER™ ventilator voor constante beweging in het water.

Geschikt voor vrijstaande presentaties
Dankzij het zijpaneel van gehard glas is de SHARKQUARIUM ideaal voor het installeren van verlichte componenten. Volgens de fabrikant zou er een bijzonder grote grafische kaart en voeding in de behuizing moeten passen. Daarnaast moet er nog voldoende ruimte zijn om de binnenkant decoratief in te richten. De SHARK REPELLENT JUICE™ omhult de componenten om ze te beschermen tegen waterschade en is onschadelijk voor siervissen.

Met geïntegreerde grafische kaarthouder
Om te voorkomen dat de grafische kaart gaat hangen, is er een grafische kaarthouder in de behuizing geplaatst. Deze montagesteun is aanpasbaar aan elke lengte van de grafische kaart en heeft een rubberen oppervlak om krassen op de grafische kaart te voorkomen.

Prijs en beschikbaarheid
De SHARKQUARIUM is nu verkrijgbaar tegen de door de fabrikant voorgestelde prijs van 315,00 euro. De koelvloeistof is niet bij de prijs inbegrepen.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.