Sharkoon lanceert witte versies van waterkoelingssystemen S80 RGB en S90 RGB


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sharkoon

Sharkoon heeft geluisterd naar de wensen van gebruikers en brengt nu witte varianten uit van twee populaire all-in-one waterkoelingssystemen, de S80 RGB en de S90 RGB. Deze nieuwe witte versies zijn ideaal voor pc’s met een lichter kleurenschema en bieden zowel stijl als efficiënte koeling.

De S80 RGB White heeft een 240 millimeter radiator, terwijl de grotere S90 RGB White is uitgerust met een 360 millimeter radiator. Beide modellen hebben ventilatoren met adresseerbare RGB-verlichting en PWM-regeling, waarmee de snelheid kan worden aangepast van 600 tot 2000 toeren per minuut. De ventilatoren zijn eenvoudig te beheren dankzij de daisy-chain aansluiting.

De waterblokken en pompunits van de S80 RGB White en S90 RGB White zorgen voor een optimale warmteafvoer met hun koperen plaat en hoogwaardige DOWSIL™ thermische pasta. Daarnaast hebben ze een stijlvol diamantgeslepen ontwerp, een lichtgevend infinity mirror effect en een logo dat indien nodig kan worden gedraaid voor de beste positie.

De installatie van deze waterkoelingssystemen is eenvoudig dankzij de meegeleverde montagebeugels die compatibel zijn met de meeste CPU’s van bekende fabrikanten. De flexibele, textielomhulde buizen maken het installatieproces zo gemakkelijk mogelijk.

De S80 RGB White heeft een adviesprijs van 99,90 euro en de S90 RGB White kost 129,90 euro. Deze witte varianten van de populaire waterkoelingssystemen zijn nu verkrijgbaar via geselecteerde retailers en de Sharkoon-website.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.