Review: Sharkoon M50
Productpagina @ Sharkoon


Sharkoon, bekend van de veelal opvallende behuizingen en betaalbare gaming accessoires, wijken ook zeker wel eens af van de bekende weg. Onlangs zagen we bijvoorbeeld duidelijk strakkere kasten voorbij komen, en ook de liefhebber van ‘iets luxer’ wordt niet vergeten. Zo zagen we ook Sharkoon hun eerste mechanische toetsenbord: De MK80, een echt uitstekend en compleet bordje voor een zachtere prijs dan de bekende A-namen voor vergelijkbare producten vragen. De nieuwste muis van Sharkoon, de M50, hangt een beetje tegen de middenklasse aan met een prijskaartje van 45 euro (te vinden vanaf 42). Nu zou het Sharkoon niet sieren als ze voor een ietwat hoger bedrag, de meeste muizen die ze maken zijn tenslotte goedkoper, er ook niet flink wat tegenover zouden zetten. Dat komt vandaag primair in de vorm van verwisselbare zijkanten.

Interesse in dit product? Door de onderstaande prijsvergelijker te gebruiken vind je de beste shops, de beste prijzen, en steun je tevens onze site! Alvast bedankt! (Powered by Hardware.info)[hwiprice hwiid=”358812″ numshops=”3″]

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.