Review: Sharkoon MK80
Productpagina @ Sharkoon


Sharkoon is inmiddels geen onbekende meer, met tal van behuizingen en randapparatuur in hun assortiment. Mechanische toetsenborden hadden zij echter nog niet, maar daar is onlangs verandering in gekomen met de introductie van de MK80: hun eerste mechanische bord op basis van Kailh switches. Met dat model zetten ze ook meteen hoog in met onder andere een polssteun en RGB verlichting, al is het waarschijnlijk dat eenvoudigere modellen nog zullen volgen, deze waren tenslotte ook te zien op Computex vorig jaar.

Sharkoon staat normaliter bekend om scherpe prijzen, en hoewel het prijskaartje van 139 euro niet gering is is het daarmee wel het goedkoopste RGB verlichte mechanische bord op de Nederlandse markt. Met een straatprijs vanaf 129 euro zit hij een eurotje of 30 onder het alternatief uit de stallen van Corsair.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.