Sharkoon Skiller SGM1 review
Productpagina @ Sharkoon


In een grijs verleden heb ik een keer de Sharkoon Skiller in huis gehad, een goedkoop plastic toetsenbord. Bijzonder was het niet, maar de prijs van 10, hooguit 15 euro toen was natuurlijk ook niet veel. Dat product stond in flink contrast met de onlangs uitgekomen Sharkoon Skiller Mech SGK1 die opvallend degelijk was en tevens een mechanisch toetsenbord voor veel mensen (lees: zij met beperkt budget) toch mogelijk wist te maken. De term ‘Skiller’ kunnen we dus niet direct veel uit opmaken, zeker niet nu er ook een muis onder die naam naar de markt is gekomen: De Sharkoon Skiller SGM1 (ik doe een gok naar de betekenis: “Sharkoon Gaming Mouse 1?). Deze muis richt zich op rechtshandigen met een voorliefde voor een flink aantal extra knoppen rond de duim. Sharkoon muizen doen het over het algemeen echter uitstekend was prijs-prestatieverhouding betreft in onze reviews, dus we gaan vol goede hoop van start.

De Sharkoon Skiller SGM1 gaat voor ca 45 euro over de toonbank (iets minder als je kan besparen op verzendkosten). Omdat we niet te veel stil moeten staan gaan we met deze muis review ook de indeling en het testparcour een beetje onder handen nemen, feedback daarop zou zeer welkom zijn!

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.