“Sharkoons SGS30-bureaustoel komt verkrijgbaar in zowel stof als PU-leer”


Sharkoon heeft een nieuywe bureaustoel aangekondigd: de SGS30. Deze bureaustoel komt in twee verschillen materialen verkrijgbaar, namelijk synthetisch leder en stof, en met elk hun eigen kleuren. Zo is de PU-variant te koop in zwart met beige, zwart met wit, zwart met roze of zwart met rood. De stoffen versie is te bestellen in het zwart met lichtgrijs.

De stoel is in verschillende richtingen te verstellen. Zo kan het zitvlak 14 graden naar achteren gekanteld worden, is de rugsteun zelfs 165 graden naar achteren te brengen en zijn de armsteunen zowel in hoogte, van voor naar achter en in hoek van links naar rechts aan te passen.

Het stalen frame van de SGS30 vormt samen met de aluminium basis de stevigheid van de stoel. Daarbij zijn de vijf 75mm wieltjes ook nog eens te verankeren, zodat de stoel tijdens gebruik niet zal bewegen.

Prijzen en beschikbaarheid
Sharkoon stelt de SGS30-bureaustoel verkrijgbaar voor €299.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.