Sharkoons SGS30 Partner Edition bureaustoel biedt twee zitplaatsen


Naast de SHARKQUARIUM-case heeft Sharkoon nog een heel mooi product geïntroduceerd voor gamers, de Skiller SGS30 Partner Edition gamingstoel, voor twee! Perfect voor gamende koppels, biedt deze stoel twee plekken om altijd samen te kunnen zitten. Gezellig toch?

Begin persbericht van Sharkoon

Sharkoon Technologies is een internationale leverancier van hoogwaardige, krachtige pc-componenten en randapparatuur. Met de SKILLER SGS30 Partner Edition introduceert Sharkoon ’s werelds eerste tweezits gamestoel, waarmee stellen samen tijd kunnen doorbrengen tijdens het gamen. Voor dit doel zijn het vijfsterrenonderstel en de gasliftzuiger versterkt, zodat de stoel zelfs met het gewicht van twee personen voldoet aan de kwaliteit en verwachtingen van een SGS30-gamingstoel. De gamestoel is verkrijgbaar in een uitvoering van synthetisch leer met een kleurencombinatie van rode en blauwe highlights.

Teamwork
De innovatieve vorm van de zitting en rugleuning moet een unieke zitervaring mogelijk maken, terwijl de twee gebruikers samen kunnen kruipen en het spel kunnen delen. Tegelijkertijd kan in elke kamer veel ruimte worden bespaard door slechts één stoel te hebben in plaats van twee.

Kleurrijk
De gamestoel is verkrijgbaar in een uitvoering van synthetisch leer met een kleurencombinatie van rode en blauwe highlights.

Erg comfortabel
Volgens de fabrikant heeft de stoelbasis van de SKILLER SGS30 Partner Edition een bijzonder dikke vulling. Stellen moeten daarom lang comfortabel op deze stoel kunnen zitten. Daarnaast is elk van de twee zitgedeeltes voorzien van een hoofd- en een met traagschuim gevuld lendenkussen. Het schuim past zich aan de vorm van het lichaam aan en keert terug naar zijn oorspronkelijke vorm wanneer de druk wordt weggenomen. De kussens zijn ontworpen om de wervelkolom te ontspannen bij langdurig zitten.

Solide gebouwd
De frameconstructie, de gasveerzuiger en de vijfsterrenbasis zijn speciaal versterkt om de last van twee personen te kunnen dragen. De SKILLER SGS30 Partner Edition moet daarom net zoveel bewegingsvrijheid bieden als de klassieke SGS30.

Relax en geniet
Volgens de fabrikant is er veel ontwikkelingswerk gestoken in het ontwerpen van een geïntegreerd kantel- en vergrendelmechanisme speciaal voor deze stoel. De stoel kan daardoor achterover gekanteld worden en onder een hoek van maximaal 14 graden worden geschommeld. En voor een paar uur samenzijn kan de rugleuning tot wel 165 graden worden versteld en vergrendeld.

Prijs en beschikbaarheid
De SKILLER SGS30 Partner Edition in synthetisch leer is verkrijgbaar tegen de adviesprijs van de fabrikant van 599,00 euro.Bronnen: Sharkoon

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.