Shure kondigt de AONIC 50 Wireless koptelefoon aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Shure

Shure heeft de AONIC 50 Wireless Noise Cancelling Headphones Gen 2 onthuld, een langverwachte upgrade van zijn eerder succesvolle model. Deze premium draadloze koptelefoon is ontworpen om muziekliefhebbers en audiofielen te bekoren met geavanceerde functies en verbeterde prestaties.

De AONIC 50 Gen 2 bouwt voort op Shure’s decennialange ervaring in de muziek- en studiowereld en biedt een revolutionaire ruimtelijke audiobeleving. Met aangepaste 50 mm dynamische drivers en premium materialen levert de koptelefoon een studio-kwaliteit geluid. De batterijduur is aanzienlijk verbeterd ten opzichte van de vorige generatie, met maximaal 45 uur runtime. Bovendien biedt het hybride actieve ruisonderdrukkingstechnologie voor een meeslepende luisterervaring.

Een opvallende functie is de nieuwe ruimtelijke audiotechnologie, die drie verschillende modi biedt: Music, Cinema en Podcast. Hiermee kunnen gebruikers de geluidsruimte aanpassen aan hun voorkeur en behoeften, waardoor een meeslepende luisterervaring ontstaat.

De koptelefoon wordt aangedreven door Snapdragon Sound-technologie van Qualcomm, wat zorgt voor consistent en helder geluid, evenals stabiele connectiviteit. Hij is voorzien van Bluetooth 5 draadloze technologie en ondersteunt verschillende audiocodecs.

De AONIC 50 Gen 2 is verkrijgbaar voor $349 USD en wordt geleverd met een garantie van twee jaar, een beschermende draagtas en audiokabels.Bronnen: Shure

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?