“SilentiumPC brengt LGA1700-upgradekits uit voor bestaande koelers”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SilentiumPC

Warschau, Polen – SilentiumPC, een Europese fabrikant van CPU-koelers, voedingen en pc-behuizingen, kondigt aan dat zijn nieuwste SilentiumPC-koelsysteem, de Fera 5, volledig compatibel is met het nieuwe Intel-platform en de LGA1700-socket. Montagesystemen die het gebruik van oudere SilentiumPC-koelers met de LGA1700-socket mogelijk maken, zullen in de nabije toekomst beschikbaar zijn.

LGA1700 is een nieuwe processorsocket ontworpen voor de 12e generatie Intel Core-processors. Vergeleken met eerdere generaties, zoals in de LGA115x en LGA1200, zijn de nieuwe processors en socket groter. Hierdoor is de afstand tussen de montagegaten vergroot. De nieuwste SilentiumPC-koelsystemen – de Fera 5, Fera 5 Dual en Fera 5 ARGB – zijn uitgerust met de juiste montagesystemen, zodat alle huidige en toekomstige eigenaren van de Fera 5 hun CPU-koeler gemakkelijk op de overgrote meerderheid van met LGA1700 uitgeruste moederborden kunnen monteren – zonder dat er extra onderdelen nodig zijn. Een soortgelijke set zal ook worden meegeleverd met alle aankomende koelers.

Gebruikers van oudere SilentiumPC-koelsystemen die deze willen gebruiken met de nieuwe Intel-processors, kunnen een van de volgende upgradekits gebruiken:
– LGA1700 AC1 upgradekit – voor gebruik met de Fortis 3, Fera 3 en Grandis 2 serie koelsystemen, verkrijgbaar vanaf deze maand.
– LGA1700 AC2-upgradekit – voor gebruik met de Spartan 4- en Grandis 3-serie koelsystemen, beschikbaar in Q1 2022.
– LGA1700 LC1 upgradekit – voor gebruik met de Navis-serie koelsystemen, beschikbaar in Q1 2022.

Klanten die een Fera 3, Fortis 3, Grandis 2, Grandis 3 of Navis-serie SilentiumPC-koelsysteem hebben gekocht, ontvangen gratis de juiste montagekit, exclusief verzendkosten. Op de website van SilentiumPC kan een formulier hiervoor ingevuld worden.

SilentiumPC geeft aan dat het geen compatibiliteit kan garanderen voor de volgende moederden van ASUS: ROG Strix B660-I Gaming, ROG Strix Z690-A Gaming WiFi D4, ROG Strix Z690-E WiFi Gaming, ROG Strix Z690F Gaming WiFi en ROG Strix Z690-I Gaming WiFi D4.Bronnen: SilentiumPC

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments