SilentiumPC brengt Ventum VT2 budgetcases uit


Europese hardwarefabrikant SilentiumPC heeft een nieuwe lijn computerbehuizingen uitgebracht. Deze VT2-series komt in een viertal configuraties beschikbaar vanaf 32 euro.

Deze behuizingen beschikken in de basis over een metalen behuizing met een groot mesh-voorpaneel. Bovenaan is een magnetisch stoffilter geplaatst en elk van de cases heeft plaats voor grote CPU-koelers, videokaarten en radiatoren tot 360mm. Elk model heeft plek voor drie fans voorin, twee bovenaan en een aan de achterkant. Standaard zijn er qua I/O’s 2x USB3.0 en audio beschikbaar.Deze cases komen beschikbaar voor verschillende prijzen Zo zal de gesloten VT2 €31,90 gaan kosten, de versie met tempered glass zijpaneel €39,90, de versie met tempered glass en een enkele aRGB-fan €42,90 en als laatste de versie met tempered glass en een drietal aRGB-fans welke €52,90 kost. Vanaf vandaag zullen de cases verkrijgbaar zijn.Bronnen: SilentiumPC

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.