SilentiumPC introduceert 3-packs Fluctus 120 PWM-fans met 6 jaar garantie


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SilentiumPC

SilentiumPC, Europese fabrikant van CPU-koelers, voedingen en pc-behuizingen, kondigt de beschikbaarheid aan van de Fluctus 120 PWM en de Fluctus 120 PWM ARGB-ventilatoren in een 3-pack bundel. De nieuwe bundels zijn perfect voor gebruikers die hun pc-behuizingsventilatoren willen upgraden en kunnen ook de prestaties van AIO-vloeistofkoelingoplossingen aanzienlijk verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd het geluidsniveau aanzienlijk verminderen. Met het three-pack kunnen gebruikers ook geld besparen, in plaats van individuele fans tegen hogere kosten te moeten kopen.

Prestatieverbetering
Elk van de SilentiumPC Fluctus 120 PWM en Fluctus 120 PWM ARGB ventilatoren is uitgerust met een unieke 9-bladige rotor met gekartelde voorranden. Ze leveren de hoge statische druk die nodig is om een ​​goede luchtstroom door de dichte radiatoren van alles-in-één vloeistofkoelers te creëren. Gebruikers profiteren van een verlaging van de temperatuur van 1 tot 3°C ​​in vergelijking met andere ventilatoren die gewoonlijk worden gecombineerd met AIO-vloeistofkoelers. Het geluidsniveau wordt ook aanzienlijk verminderd dankzij de uitstekende akoestische prestaties van de Fluctus-ventilatoren. Een breed scala aan snelheidsregelingen – van 300 (±100) tot 1800 (±10%) tpm – maakt de Fluctus 120 PWM geschikt voor gebruik op zowel grotere (360 mm) als kleinere (240 mm, 120 mm) radiatoren, die meestal hogere ventilatorsnelheden vereisen.

Prijzen en beschikbaarheid
De nieuwe Fluctus 120 PWM-kit en Fluctus 120 PWM ARGB-kit zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. De standaard Fluctus 120 PWM 3-kit is verkrijgbaar vanaf €29. De variant met aRGB-verlichting zal €39 gaan kosten. Beide kits krijgen zes jaar garantie.Bronnen: SilentiumPC

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.