SilentiumPC lanceert compacte aRGB-controller


SilentiumPC, Poolse fabrikant van onder andere CPU-koelers, voedingen en behuizingen heeft de Nano-Reset Remote ARGB kit uitgebracht. Deze set bestaat uit een addressable RGB-controller en een afstandsbediening. Met de meegeleverde splitter kunnen er tot vier ledstrips en fans aangestuurd worden via een 3-pin 5V-aansluiting.

Als pluspunt noemt SilentiumPC de eenvoud van deze RGB-controller, het is namelijk een kwestie van de SATA-power en fans of ledstrips aan te sluiten en het systeem is klaar. Om de verlichting vervolgens te bedienen is er een afstandsbediening aanwezig die gebruik maakt van radiosignalen. Op deze manier hoeft de remote niet gericht te worden naar de ontvanger om deze te bedienen.

De Nano-Reset Remote ARGB kit biedt verschillende lichtschema’s en gemengde kleuren. SilentiumPC geeft aan dat deze set vanaf vandaag voor €8,99 verkrijgbaar is.Bronnen:

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.