Silicon Power kondigt een nieuwe Gen 5 SSD aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Silicon Power

Silicon Power (SP) heeft aangekondigd dat ze voor het eerst deel zullen nemen aan de Penny Arcade Expo (PAX) van 6 tot 8 oktober. In samenwerking met hun distributeurs in Australië, Mwave en Umart, zal SP exclusieve promoties aanbieden aan gamers op het evenement, gehouden in het Melbourne Convention and Exhibition Centre (MCEC). Het hoogtepunt van hun deelname is de lancering van hun XPOWER XS80 PCIe Gen 5 SSD, die indrukwekkende gamingprestaties biedt met de nieuwste technologieën, waaronder NVMe 2.0-ondersteuning en 232-laags 3D NAND-flash.

De XS80 levert leessnelheden tot 10.000 MB/s en schrijfsnelheden tot 10.000 MB/s, wat zorgt voor razendsnelle laadtijden en soepele gameplay, vooral in openwereldspellen. Bovendien bevat deze SSD actieve koeling met een op maat gemaakte aluminium legering heatsink en intelligente thermische regeltechnologie om oververhitting te voorkomen.

Om de lancering te vieren, biedt SP exclusieve online kortingen tot 20% op enkele van hun nieuwste SSD’s en DRAM in samenwerking met Mwave en Umart, geldig tot 8 oktober. Dit omvat producten zoals de XPOWER XS70 PCIe Gen 4 SSD en de US75 PCIe Gen 4 SSD, compatibel met de PS5, evenals de UD90 PCIe Gen 4 M.2 2230 SSD, geschikt voor de Steam Deck en ROG Ally.

SP is vastbesloten om hoogwaardige opslagoplossingen te leveren aan gamers en deze innovatieve productlancering en exclusieve promoties bij PAX tonen hun toewijding aan het verbeteren van de game-ervaring voor enthousiaste spelers. Bezoek SP op stand #2400 om deze producten en andere gameverbeterende oplossingen van dichtbij te bekijken.Bronnen: Silicon Power

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?