SilverStone brengt M.2-heatsink met RGB uit


Recent heeft Silverstone een nieuw product aangekondigd, de TP03-ARGB. Dit betreft een heatsink speciaal voor M.2-2280 SSD’s en beschikt daarbij over RGB-verlichting.

Dit nieuwe aluminium koelblok is gemaakt voor M.2-SSD’s met afmetingen van 22mmx80mm. Bij de set zitten thermische kussens om de warmte over te dragen, waardoor een thermische geleidbaarheid van 1,5W/mK gecreëerd kan worden. Rondom het logo zijn een viertal oplichtende elementen, welke door RGB-leds van kleur voorzien worden.


Op het moment heeft SilverStone nog geen prijzen of beschikbaarheid aangegeven, al wordt de TP03-ARGB wel al verkocht voor 39 Australische dollar op het moment.Bronnen: SilverStone

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.