Silverstone brengt M-ATX Fara H1 M-case uit


Recent heeft Silverstone een nieuwe case uitgebracht. Deze Fara H1 M komt als M-ATX formaat verkrijgbaar en beschikt over een metalen frame met een tempered glass zijpaneel. Het voorpaneel bestaat uit een mesh met daarachter een honingraat patroon, hier zullen twee fans geplaatst kunnen worden, en standaard is er één 120mm achterin de case geplaatst. Qua I/O’s is er beschikking over USB3.0 en USB2.0 en audio.


Hoewel Silverstone de case nu wel aangekondigd heeft, is er nog niet benoemd wanneer de Fara H1 M beschikbaar zal komen en voor welke prijs dit zal zijn. Binnenkort worden hier meer details over verwacht. Meer specificaties zijn op de website van Silverstone te vinden.Bronnen: Silverstone

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.