Review: SilverStone EBA01 Aluminium headphone stand
Productpagina @ SilverStone


SilverStone laat met vele van hun behuizingen zien dat ze uitstekend met aluminium kunnen werken, zo hadden we onlangs de Fortress FT05 op tafel die indruk maakte met de bouwkwaliteit en afwerking, en als het mee zit kunnen wij volgende week de Fortress FTZ01, de aluminium uitvoering van de uitstekende Raven RVZ01, verwelkomen voor een review. Ook de Ensemble Series van SilverStone verscheen onlangs al op tafel, toen wij een kijkje namen naar de indrukwekkende EB01-E DAC, overigens ook van aluminium gebouwd, van het Duits/Taiwanese merk.

Het product van vandaag is wederom een knap stukje aluminium, maar wellicht wel wat ongebruikelijk voor een tech-review website. De SilverStone Ensemble EBA01 valt weliswaar onder de Ensemble serie voor liefhebbers van betere audio, maar de hoeveelheid ‘tech’ is vrij beperkt; het is namelijk een ‘headphone stand’, een accessoire om je hoofdtelefoon, of twee, aan op te hangen, maar meer ook niet.

De SilverStone EBA01 is verkrijgbaar in zowel zwart als zilver, en zal normaliter rond de 65 euro kosten.

250 250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.