“SilverStone lanceert nieuwe SETA H1 ARGB ATX-behuizing”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van SilverStone

SilverStone heeft de SETA H1 behuizing aangekondigd. De SETA H1 is de derde toevoeging aan de SETA-serie met een identieke interne lay-out als de SETA Q1, maar gericht op gamers en voor intensieve koeltoepassingen.

Het exterieurontwerp is voorzien van een volledig geperforeerd gaas dat is ingebed met een ARGB-lichtstrip (inclusief ARGB-ventilatorhub met 2 poorten), wat zorgt voor een levendige esthetiek met volledig onbelemmerde luchtstroomprestaties.

Om de luchtinlaatprestaties volledig te maximaliseren, worden 2x Shark Force 160 mm-ventilatoren met 140 mm-ventilatorbevestigingen standaard meegeleverd om toepassingen te upgraden die oorspronkelijk zijn ontworpen voor 140 mm-ventilatoren om een ​​veel hogere luchtstroom en koelingspotentieel te bereiken, aangevuld met een 140 mm achterste uitlaatventilator voor uitzonderlijke front-to-back directionele luchtstroom met positieve druk.

SETA H1 heeft een interieurontwerp dat zeer veelzijdig is om te voldoen aan alle hedendaagse high-end hardware; moederbordondersteuning tot SSI-EEB, radiatorondersteuning tot 360 mm aan de voor- en bovenkant, en ruimte voor alle high-end grafische kaarten, inclusief RTX 30-serie en RX 6000-serie, met 2 x Nvidia 30-serie GPU-kaartbeugel meegeleverd . Het wordt ook geleverd met een multifunctionele beugel die installatie van 2 x 2,5″ SSD’s, kabelafdekking of als houder voor een reservoirbeugel mogelijk maakt voor gebruikers die op zoek zijn naar een aangepaste luskoelingroute.

Om het af te maken, een gereedschapsloos, schroefloos verwijderbaar zijpaneel van gehard glas voor de mogelijkheid om te pronken met alle nieuwste componenten die het ondersteunt.

Prijzen en beschikbaarheid
SilverStone stelt de SETA H1 binnenkort beschikbaar in Europa, met een adviesprijs van $180 USD. Een prijs in euro’s is nog niet genoemd.



Bronnen: SilverStone

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.