Review: SilverStone ML07

Productpagina @ Silverstonetek.com
Prijzen en Levertijden @ Hardware.info
Prijzen en Levertijden @ Tweakers.net


Als je een HTPC wilt bouwen dan zal SilverStone vermoedelijk niet op je lijstje ontbreken, want als er iets is wat dit merk op de markt zet is het wel een giga aanbod van verschillende HTPC, Desktop, en Small-Form-Factor behuizingen. Ik had al een review gemaakt van de super compacte ML05B, en onlangs de “Mini Raven”, een echte SteamBox behuizing, de Raven RVZ01. Dit keer is de onlangs uitgekomen Milo ML07 aan de beurt.

De ML07 zit een beetje tussen de twee werelden in, hoewel hij opgebouwd is rond het binnenwerk van de Raven RVZ01, en dus ruimte biedt voor dikke grafische kaarten en zelfs waterkoeling, is het wat uitstaling betreft een echte Milo; een nette, rustige behuizing voor in de huiskamer. Uiteraard was ik erg benieuwd hoe deze combinatie uit zou pakken.

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.