Review: SilverStone MR01S Aluminium monitor stand
Productpagina @ SilverStone.com


SilverStone laat met tal van behuizingen zien dat ze uitstekend met aluminium kunnen werken, zo hadden we onlangs de Fortress FT05 op tafel die indruk maakte met de bouwkwaliteit en afwerking, en inmiddels staat hier een Fortress FTZ01S in de doos te wachten om uitgepakt te worden. Ook de Ensemble Series van SilverStone met audioaccessoires zoals de EB01-E DAC en de EBA01 Headphone Stand maakten hier een uitstekende indruk toen die voor een review aan kwamen zetten.

Vandaag gaan we kijken naar een ander stukje aluminium uit de fabrieken van SilverStone: de MR01 Monitor stand, of eigenlijk de MR01S, waarbij de S staat voor de ‘Silverkleurige’ uitvoering. Voor de liefhebbers van donkere uitstralingen is er ook een zwarte variant. Beide varianten zijn niet heel breed verkrijgbaar, maar ze zijn o.a. via Afuture en Amazon.de te bestellen voor een prijs van 60 a 65 euro. Net als bij de EBA01 is de hoeveelheid ‘tech’ in deze review beperkt, maar dat mag de review-pret hopelijk niet drukken terwijl wij stukje bij beetje onze bureaus upgraden met wat mooie accessoires.

250250

Over Stephan
Stephan en Nada kennen elkaar dankzij online gaming en een liefde voor toffe tech. Tegenwoordig houden zij elkaar bezig met maken van reviews van computer hardware. Hun doel: Uitgebreide reviews die je een realistisch beeld geven van wat je van het product mag verwachten.