SilverStone’s ALTA G1M Micro-ATX behuizing komt eind dit jaar verkrijgbaar


SilverStone, fabrikant van behuizingen en andere computercomponenten, heeft recent de ALTA G1M aangekondigd. Dit is een Micro-ATX behuizing, welke volgens SilverStone eigenschappen deelt met de bestaande Fortress FT03, welke over een 90-graden gedraaid interieur beschikt.

De voetdruk van de G1M is kleiner gemaakt, waarbij deze hoger en minder diep is. Daarbij is er aan de onderzijde één 180mm fan die dient om warme lucht naar boven te transporteren. Verder is er genoeg ruimte voor verschillende componenten, zoals 3,5″ en 2,5″ drives, een 360mm radiator en tot drie 120mm fans in de zijkant. Qua I/O’s is er beschikking over een 3,5mm audioconnector, 2x USB 3.0 en 1x USB Type-C.

Beschikbaarheid en prijzen
Op het moment is de SilverStone Alta G1M al verkrijgbaar in Noord-Amerika met een adviesprijs van $169,99, wat vermoedelijk zal vertalen naar ongeveer €200 in Europa. De lancering van de Alta G1M in de kleuren zwart en wit wordt hier in december verwacht.Bronnen: Silverstone

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments