Skullcandy kondigt de nieuwe Active draadloze oordopjes collectie aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Skullcandy

Skullcandy heeft een nieuwe Active Collection aangekondigd, bestaande uit drie speciaal ontworpen draadloze oordopjes voor actieve en avontuurlijke consumenten: Push Play Active, Push ANC Active en Sesh ANC Active. Deze oordopjes variëren in prijs van $59,99 tot $99,99 en zullen vanaf 2 juli verkrijgbaar zijn op Skullcandy.com en bij geselecteerde retailers. Justin Regan, VP Marketing van Skullcandy, legt uit dat de collectie is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mensen die betrouwbare prestaties van oordopjes zoeken onder alle omstandigheden, variërend van boardsportfans en fitnessfanaten tot casual buitenavonturiers.

De Push ANC Active oordopjes bieden een compromisloze ervaring met functies zoals ultra-zekere, laag-profiel oorschelpjes, volledig waterdichte constructie, verstelbare Stay-Aware Mode en 4-microfoon actieve ruisonderdrukking. De Sesh ANC Active oordopjes hebben een batterijlevensduur van de hele dag, verstelbare 4-microfoon actieve ruisonderdrukking, volledig waterdichte constructie en een speciaal ontworpen in-ear Fit Grip voor comfort. De Push Play Active oordopjes zijn ontworpen voor elk weer en elke activiteit, bestand tegen zweet, water, stof en vuil, met een batterijlevensduur van 34 uur.

Elk model heeft unieke eigenschappen om aan verschillende gebruikersbehoeften te voldoen, zoals draadloos opladen, multipoint pairing en persoonlijke geluidsinstellingen via de Skullcandy-app. Deze oordopjes zijn ontworpen om comfort en functionaliteit te bieden, zowel in de sportschool als daarbuiten. Ze zijn gebouwd voor duurzaamheid en prestaties, met de bedoeling gebruikers te ondersteunen bij het verleggen van hun grenzen.Bronnen: Skullcandy

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?