Skullcandy konidgt nieuwe draadloze speakers aan


Skullcandy heeft vandaag een nieuwe serie krachtige draadloze speakers gelanceerd, waaronder de modellen Ounce, Kilo, Terrain Mini, Terrain en Terrain XL Wireless Bluetooth Speakers.

Deze speakers bieden een lange batterijduur, robuuste constructie voor alle weersomstandigheden, een draagbaar ontwerp en geweldig geluid.

Deze speakers zijn ontworpen om zowel individueel luisteren als het delen van muziek met vrienden te verbeteren. Ze zijn duurzaam en gaan net zo lang mee als het feest waar je ze mee naartoe neemt.

De avontuurlijke speakers zijn waterdicht met een IPX7-classificatie en hebben voldoende batterijcapaciteit om de hele nacht door te gaan.

De Kilo heeft een draadloos koppelingssysteem waarmee je twee speakers kunt synchroniseren voor stereogeluid. De Terrain-serie gaat nog een stap verder en biedt de mogelijkheid om maximaal 99 speakers van elk van de drie Terrain-modellen aan elkaar te koppelen met SKDY Multi-Link, zodat je je luisterervaring kunt aanpassen en uitbreiden.

De speakers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder lichtgrijs/blauw, zwart/spacegrijs, donkerblauw/blauwe vlammen en astrostof.Bronnen: Skullcandy, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?