Sony heeft de INZONE Buds aangekondigd


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sony

Sony heeft de INZONE Buds aangekondigd, nieuwe volledig draadloze gaming-oordopjes met hoogwaardige audiotechnologie om gamers te helpen winnen. Deze oordopjes bieden een meeslepende game-ervaring voor zowel pc- als consolegamers, met gepersonaliseerd geluid, 12 uur batterijduur en lage latentie. Ze zijn ontwikkeld in samenwerking met esports-team Fnatic en beloven een verbeterde game-ervaring voor pc- en PlayStation-gamers.

De INZONE Buds bieden 360 Ruimtelijk Geluid voor gaming, wat betekent dat je de richting en afstand van je tegenstanders kunt horen, waardoor je een voorsprong hebt in de competitie. Door foto’s van je oren te maken en deze te analyseren met de 360 Ruimtelijk Geluid Personaliser app, kun je een persoonlijk gehoorprofiel maken voor een nauwkeurige ruimtelijke geluidsweergave.

De oordopjes zijn uitgerust met Dynamic Driver X voor hoogwaardige audioreproductie en actieve ruisonderdrukking. De INZONE Buds hebben een lange batterijduur en lage latentie, waardoor ze ideaal zijn voor langdurige gamesessies.

Daarnaast is er de INZONE H5 draadloze headset met geavanceerde ruimtelijke reproductie, een uitschuifbare microfoon en een batterijduur van 28 uur. De INZONE H9 draadloze ruisonderdrukkende headset is ook beschikbaar in een nieuwe zwarte kleurvariant.

Deze producten zijn ontwikkeld met input van Fnatic en bieden gamers een competitief voordeel. De INZONE Buds kosten $199,99 en de INZONE H5 kost $149,99 of het equivalent in euro. Samengevat, Sony’s INZONE Buds en bijbehorende producten leveren geavanceerde audio- en gametechnologie voor serieuze gamers, met verbeterde geluidskwaliteit, persoonlijke aanpassingen en lange batterijduur voor ononderbroken gameplay.Bronnen: Sony

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?