Sony kondigt de Deep Earth PS5 Collection aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sony

Sony heeft de Deep Earth Collection aangekondigd tijdens hun recente State of Play-evenement. Deze nieuwe accessoirelijn voegt drie opwindende kleuropties toe aan de PS5-familie: Vulkaanrood, Kobaltblauw en Sterling Silver. De collectie omvat nieuwe kleuren voor zowel de DualSense draadloze controller als de PS5-consolehoezen, allemaal met een verfijnde metallic afwerking.

Het ontwerpteam liet zich inspireren door de rijke tinten van de aarde bij het creëren van deze collectie. Vulkaanrood biedt een levendige rode kleur, Kobaltblauw presenteert diepblauwe tinten met subtiele paarse accenten, terwijl Sterling Silver een klassieke esthetiek met een vleugje blauw biedt.

Pre-orders voor de Deep Earth Collection beginnen op 4 oktober, met de lancering van Vulkaanrood en Kobaltblauw op 3 november, en Sterling Silver op 26 januari. De DualSense-controllers hebben een aanbevolen verkoopprijs van $74,99, terwijl de PS5-consolehoezen verkrijgbaar zijn voor $59,99. De beschikbaarheid kan variëren per regio.

De pre-orders zijn beschikbaar in verschillende landen, waaronder de VS, het VK, Frankrijk, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland, Italië, Spanje, Oostenrijk en Portugal, zowel via de officiële PlayStation-website als geselecteerde retailers.

De Deep Earth Collection belooft opwindende nieuwe opties voor PS5-fans, met prachtige kleuren en een vleugje verfijning voor hun gamingapparatuur.Bronnen: Sony

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?