Sony kondigt de langverwachte WF-1000XM5 aan


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Sony

Sony Electronics Inc. heeft de WF-1000XM5 oordopjes aangekondigd, het nieuwste model in hun bekroonde 1000X-serie van volledig draadloze oordopjes. Deze oordopjes bieden geavanceerde ruisonderdrukking door externe geluiden over een breed frequentiebereik te verminderen, waardoor gebruikers zich volledig op hun muziek kunnen concentreren. De WF-1000XM5 bouwt voort op zijn voorganger, de WF-1000XM4, en biedt een kleiner en lichter ontwerp met verbeterd geluid en Sony’s beste oproepkwaliteit.

De WF-1000XM5 oordopjes combineren cutting-edge technologie en premium geluidskwaliteit met de beste ruisonderdrukking in hun klasse. Ze bevatten real-time audio processors en hoogwaardige microfoons die de speciaal ontworpen Dynamic Driver X driverunit aandrijven, waardoor een breed frequentiebereik, diepe bas en gedetailleerde vocalen worden gereproduceerd.

De oordopjes ondersteunen High-Resolution Audio Wireless via LDAC-technologie en maken gebruik van Edge-AI om gecomprimeerde digitale muziekbestanden in realtime te verbeteren. Ze bieden ook geavanceerde functies, zoals Adaptive Sound Control, Speak-to-Chat, en Multipoint Connect voor het gelijktijdig koppelen van twee Bluetooth-apparaten.

De WF-1000XM5 oordopjes zijn comfortabel en elegant ontworpen, met een meer luxueuze uitstraling en een compactere vorm dan hun voorganger. Ze zijn waterbestendig met een IPX4-classificatie en worden milieubewust gemaakt met gerecyclede materialen. De oordopjes hebben een adviesprijs van $299.99 USD en zijn nu beschikbaar voor pre-order via Sony.com en geautoriseerde dealers.Bronnen: Sony

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?