“Sound Blaster Audigy Fx V2: Haal meer audio uit uw pc”


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Creative

SINGAPORE – Oktober 2021 – Creative Technology heeft vandaag de release aangekondigd van Sound Blaster Audigy Fx V2, de nieuwste toevoeging aan zijn gevestigde reeks Sound Blaster-geluidskaarten. Een boeiende facelift ten opzichte van zijn voorganger Sound Blaster Audigy Fx, die op zich al een bestseller was, deze geluidskaart biedt verbeteringen in de audiokwaliteit (inclusief een upgrade-optie via een dochterbord) en de veelzijdige SmartComms Kit voor naadloze online gesprekken. De Sound Blaster Audigy Fx V2 is simpelweg de beste keuze uit de kosteneffectieve audio-upgrade-opties voor pc’s.

Hoor het verschil in Sound Blaster
De Sound Blaster Audigy Fx V2 wordt aangedreven door de aangekondigde Sound Blaster Acoustic Engine-technologie die hoogwaardige 5.1 cinematische surround sound en 24-bits 192khz audio met hoge resolutie levert. In combinatie met zijn high-fidelity DAC met een dynamisch bereik tot 120dB, biedt deze geluidskaart pure oorsnoepjes voor gebruikers die hun moederbordaudio willen verbeteren voor films, games en muziek. Scout-modus, een nietje van Sound Blaster, verbetert de audio-aanwijzingen in de game, zodat gebruikers een ‘oorsprong’ krijgen bij het opsporen van locaties van tegenstanders tijdens de strijd.

Deze geluidskaart ondersteunt 5.1 discrete kanalen op luidsprekers, evenals 5.1 virtual surround op hoofdtelefoons (tot 600 Ω). Voor gebruikers die nog meer willen, is het Sound Blaster Audigy Fx V2 DBPro-dochterbord apart verkrijgbaar als upgrade-optie – gebruikers kunnen genieten van volledig 7.1 surround sound, DSD256 hoogwaardige weergave en een optische-uitgang voor nog meer connectiviteit.

Met een halfhoge en compacte vormfactor is de Sound Blaster Audigy Fx V2 16% kleiner dan het voorgaande model. Het wordt ook geleverd met verwisselbare beugels op volledige en halve hoogte in de doos; waardoor het eenvoudiger dan ooit is om een ​​geluidskaart in een pc te plaatsen.

De slimmere manier om te communiceren
De Sound Blaster Audigy Fx V2 presteert verder dan een typische geluidskaart; de SmartComms Kit is een reeks slimme communicatiefuncties om de manier waarop gebruikers communiceren tijdens telefonische vergaderingen en online chats te vereenvoudigen. Met functies zoals VoiceDetect, NoiseClean-in en NoiseClean-out kunnen gebruikers het onnodige gedoe met microfoonbedieningen overslaan en zorgen voor constante helderheid terwijl ze met anderen praten zonder storende achtergrondgeluiden.

Prijzen en beschikbaarheid
Sound Blaster Audigy Fx V2 kost €54,99; Sound Blaster Audigy Fx V2 DBPro is geprijsd op €17,99.Bronnen: Creative

Over Jochem
Als het op behuizingen met RGB lichtjes aan komt zit je bij Jochem aan het juiste adres, daar kan hij geen genoeg van krijgen. Net als van robots en drones, dus niet vreemd dat hij meestal druk bezig is met zijn studie Mechatronica in Delft. Hij krijgt het ook voor elkaar om menig product kapot te krijgen, uiteraard onder de noemer 'quality control'.
Abonneer
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments