Soundcore kondigt nieuwe draadloze oortjes aan


Soundcore, het premium audiomerk van Anker Innovations, kondigt de Soundcore Liberty 4 NC Earbuds via Amazon en soundcore.com aan. Deze oortjes bieden een verbeterde geluidsisolatie in lawaaierige omgevingen dankzij het nieuwe Adaptive ANC 2.0 en een verbeterd ANC-systeem. De Liberty 4 NC zorgt voor optimale ruisonderdrukking en kwalitatieve entertainmentervaringen voor reizigers en dagelijkse forenzen.

De Soundcore Liberty 4 NC biedt ook een hoogwaardig geluid met een op maat gemaakte 11 mm driver gemaakt van Liquid Crystal Polymer (LCP). Ze ondersteunen hi-res audio en de LDAC-codec voor draadloze apparaten met Hi-Res Wireless-certificering.

De oordopjes hebben een batterijduur van tot 10 uur ononderbroken afspeeltijd op één lading (8 uur met ANC) en tot in totaal 50 uur afspeeltijd met de draadloze oplaadcase (40 uur met ANC).

Soundcore biedt nu ook een vervangingsdienst genaamd Soundcore Care, waarbij gebruikers de oordopjes vervangingsservice kunnen aanschaffen voor $9,99 bij de aankoop van de oordopjes. Bovendien heeft Soundcore het plasticgebruik verminderd en gebruikt het 100% recyclebare materialen voor de verpakking.

De Soundcore Liberty 4 NC is verkrijgbaar in 5 kleuren en heeft een adviesprijs van $99,99 via verschillende kanalen, waaronder Amazon.com en soundcore.com.Bronnen: Anker Innovations, TechPowerUp

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?