Soundcore lanceert de Space One koptelefoon


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van

Soundcore heeft de Space One over-ear koptelefoon gelanceerd. Deze nieuwe generatie koptelefoons biedt verbeterde ruisonderdrukking, gericht op frequenties die externe stemmen verminderen. Met lange afspeeltijd, indrukwekkende audioprestaties en comfortabel zwevend ontwerp, is de Space One geschikt voor dagelijks gebruik.

De verbeterde ruisonderdrukking blokkeert frequenties waar menselijke stemmen zich bevinden, waardoor geluiden zoals praten, huilen en telefoneren worden verminderd. De adaptieve ruisonderdrukking detecteert externe en interne geluiden, zelfs zonder strakke afdichting. De 40 mm dynamische driver zorgt voor gebalanceerd geluid en immersive geluidsklaarheid. De koptelefoon ondersteunt LDAC en Hi-Res Wired en Wireless-certificering voor rijke audio.

De Space One biedt 40 uur afspeeltijd met ANC en 55 uur zonder ANC, en snel opladen levert 4 uur extra. Drie microfoons met A.I. algoritme zorgen voor heldere gesprekken, en de soundcore-app biedt aanpassingsmogelijkheden. De koptelefoon heeft transparantie-aanpassingen om belangrijke aankondigingen niet te missen.

Verkrijgbaar vanaf 28 augustus in drie kleuren voor €99,99 EUR in Duitsland / Europa via Amazon.com, soundcore.com en geselecteerde retailpartners.Bronnen: Soundcore

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?