Soundcore twee draagbare speakers aangekondigd


Dit artikel is gebaseerd op een persbericht van Soundcore

Soundcore heeft de Motion 300 en Motion 100 onthuld, draagbare Bluetooth-luidsprekers ontworpen voor indrukwekkend stereogeluid in een compacte vorm. Beide luidsprekers zijn draadloos Hi-Res gecertificeerd en ondersteunen LDAC. De Motion 300 heeft een slimme EQ-technologie die het geluid aanpast op basis van de luidsprekeroriëntatie, terwijl de Motion 100 een EQ via de app biedt.

De Motion 300 heeft twee 15-Watt full-range drivers voor 30 Watt stereogeluid, terwijl de Motion 100 twee 10-Watt drivers heeft. Beide modellen zijn draagbaar en waterdicht volgens IPX7-standaarden, ideaal voor buitenavonturen. De Motion 300 heeft een afneembare draagriem en biedt tot 13 uur speeltijd met een 3350 mAh-batterij, terwijl de Motion 100 12 uur speeltijd biedt met een 2600 mAh-batterij.

Het ontwerp van beide luidsprekers is voorzien van een premium stalen grill met Soundcore-logo in drie kleuren (Mirage Black, Frost Blue en Fern Green) met een stijlvolle afwerking.

De Motion 300 is vanaf 9 oktober beschikbaar voor $79,99 in de VS, terwijl de Motion 100 medio november wordt verzonden voor $59,99 in Mirage Black, met extra kleuren in 2024. Deze luidsprekers zijn perfect voor mensen onderweg en liefhebbers van buitenactiviteiten.Bronnen: Soundcore

Meer Techtesters? Vragen over de producten die we bespreken? Je kan ons vinden op:
Techtesters YouTube
Nadalina op Twitter (Chef de Video)
Foritain op Twitter (Test Chef)
Techtesters op Instagram

Over David
Van oppassen op de kinderen tot team TechTester. Met de kennis vanuit het gamen, het bouwen van wat computertjes, en leermeester Stephan moet het vast goed komen om wat nieuws berichten, reviews en computers te maken toch?